AMADEUZ

LOUNGE BAR LEENDE

Kom gezellig lunchen of borrelen bij Amadeuz. Verschillende lokale gerechten staan op onze lunchkaart en borrelen doen wij met de mooiste wijnen en lekkere bieren. Maar Amadeuz is meer. Denk bijvoorbeeld aan een zakelijke ontmoetingsplaats, evenementen, feesten & partijen.

Amadeuz Leende - Heerlijk tuinterras

Vorig jaar werd deze succesformule uitgebreid met een nieuwe horeca lokatie: Amadeuz.

Dit jaar zullen de Big E-Birds vanuit een nieuwe lokatie uitvliegen, na afloop kan er een heerlijke High tea of High wine worden geboekt. Dit is een leuke invulling voor oa personeelsfeesten of familiedagen. Maar ook een leuk uitstapje met het gezin.

 

Offerte aanvragen

AMADEUZ LEENDE

Mag ik ons even voorstellen?

Initiatief nemers Linda kleine Staarman en John Marshall hebben 8 jaar lang het bedrijf US Style BV op de kaart gezet. 2 jaar geleden deden de Big E-birds hun entree in de huidige zaak op de Schoolstraat 2 te Leende, vrolijke e-scooters die veel te zien zijn in het straat beeld van Leende en omliggende dorpen.

Lokale horeca en US Style verhuurde de Fat wheel scooters met een picknickmand achterop, door de lokale horeca gevuld. Een succesformule voor beiden partijen.

Amadeuz Leende

ONS AANBOD

ONTDEK AMADEUZ

Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646