De vergaderruimte

Een statige ruimte met een grote deuren die verbonden kan worden met de feestzaal. In deze ruimte ga je terug in de tijd.

Daarnaast kleden over de tafel en grote kandelaren met kaarsen, zeer geschikt voor een  heerlijk diner of een belangrijke vergadering. Wanneer vervolgens de grote deuren worden geopend is daar ruimte voor een mooie receptie, feest of bijeenkomst.

Wij regelen uw feest met alle zorg en stijl, zodat u enkel nog  van uw feest hoeft te  genieten.

Wij werken samen met lokale bedrijven die  de mooiste maaltijden en de heerlijkste dranken leveren. Laat ons weten wat u wilt en wij maken het mogelijk.

Met ons kennis maken? Neem contact op door ons een mailtje te sturen dan plannen wij graag een afspraak in zodat we met volledige aandacht naar u uw plannen kunnen luisteren.

Contact opnemen

Amadeuz Leende biedt een ruim aanbod aan mogelijkheden: Zakelijke ontmoetingsplaats, evenementen, feesten & partijen en natuurlijk heerlijk loungen.

Delen:
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646