AMADEUZ LEENDE

KENT U DE BIG E-BIRDS AL?

Wij zijn die vrolijke e-scooters die u door onze gemeente en omliggende dorpen rond ziet rijden. U kunt ons huren voor een romantisch uitje, of voor een gezellige familiedag. Personeelsfeesten en vrijgezellenfeesten worden bij ons ook gevierd en geboekt. Er zijn verschillende arrangementen beschikbaar, maar wij kunnen de dag ook samen met u invullen. Wij maken graag tijd voor u.

Amadeuz Leende - Startplaats voor de Big E-Birds

De huur van een Big E-Bird E-scooters is €39.95 pp per dagdeel. De Huur van de Big E-Bird Beach bike is €49,95 pp per dagdeel. Deze dient voor aanvang van de verhuurperiode voldaan te worden.

Natuurlijk zijn wij ook te boeken met andere arrangementen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een heerlijke high wine na afloop? Of een high Tea op het terras van Amadeuz.

Wij maken graag tijd om met u samen het juiste arrangement samen te stellen.

AANBOD AMADEUZ LEENDE

BIG E-BIRD HUREN

De nieuwe thuisbasis voor de Big E-Birds E-scooters is Amadeuz. Het startpunt voor uw elektrische rit is op de dorpsstraat 42 in leende.

Wij leggen u uit hoe alles werkt en geven een fijne route mee. Na afloop van deze route krijgt u bij ons een heerlijk drankje. U kunt kiezen tussen een koffie of thee Deluxe maar natuurlijk ook een lekker wijntje of biertje met bite.
Big E-Bird huren bij Amadeuz Leende

Dé nummer 1 in Nederland: Big E-Bird. Spreid je geruisloze vleugels en rij in vrijheid: geen helm verplicht, enkel een (brommer)rijbewijs. Met de elektrische batterij rijd je 25 km per uur met een range van wel 70 km. Comfortabel én geruisloos!

Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646